Lingua Eureka biedt diensten aan zowel particulieren als aan bedrijven. Mocht u op zoek zijn naar een andere taal, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij werken nauw samen met andere taalspecialisten zodanig dat we voor elke taal een oplossing kunnen bieden.

Bijlessen
Heeft uw kind problemen met spelling? Slaagt hij/zij er maar niet in om die vervelende Engelse tijden onder de knie te krijgen? Blijven de punten voor Frans zwak? Met reeds jaren ervaring in het geven van bijlessen, kunnen we ook u verder helpen. Dit zijn de talen waarin we gespecialiseerd zijn: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Latijn en Grieks. De lessen kunnen doorgaan zowel op ons bureau als bij u aan huis.

Privélessen
Wilt u graag op vakantie gaan, maar bent u de taal niet machtig? Heeft uw bedrijf werknemers in dienst die perfect hun job doen, maar toch taalproblemen hebben? Of wilt u gewoon graag op eigen tempo een nieuwe taal leren? We bieden lessen aan, perfect afgestemd op de behoeftes van de klant. Privéles of les in kleine groepjes? Bij ons op bureau of op locatie? Dankzij Lingua Eureka kan het allemaal. De talen die we hiervoor aanbieden zijn Nederlands voor anderstaligen, Engels, Italiaans, Frans, Latijn en Grieks.

Thesis
Twijfel je eraan of je thesis wel goed genoeg is om te slagen? Contacteer ons en we kijken je thesis na op taalfouten, corrigeren vertaalfouten of bieden gewoon hulp bij het schrijven ervan.

Vertalingen / Revisie
Een website vertalen? Juridische teksten, technische of medische? Lingua Eureka biedt vertalingen aan in alle vakgebieden. We beperken onze talencombinaties echter opdat we een optimaal resultaat kunnen garanderen. Voor volgende combinaties kan u bij ons terecht:

Nederlands – Engels
Engels – Nederlands
Nederlands – Italiaans
Italiaans – Nederlands
Engels – Italiaans
Italiaans - Engels
Frans – Nederlands

Commercialiseren van teksten
Wilt u uw tekst net dat tikkeltje meer geven? Wilt u zeker zijn dat uw brochure zonder taalfouten wordt gedrukt? Vraag vrijblijvend informatie bij ons.

Taaladvies
Voor alle mogelijke vragen of problemen die rond talen draaien, mag u ons steeds vrijblijvend contacteren.